Food Symposium

22. 3. 2021 -

V termínu 13.-19. března 2021 proběhlo LSU AgCenter | Mendel University Food Symposium …

V termínu 13. - 19. března 2021 proběhlo LSU AgCenter | Mendel University Food Symposium. Konalo se výhradně online prostřednictvím aplikace MS Teams a v jednu chvíli ji sledovalo přes 200 lidí.

Během sympozia vystoupili také zástupci Zahradnické fakulty MENDELU se svými příspěvky.

Prof. Ing. Robert Pokluda, Ph.D. z Ústavu zelinářství a květinářství s příspěvkem na téma „´Staple´ vegetable species – production, consumption, nutritional input to human diet“ a kolektiv Ústavu posklizňových technologií zahradnických produktů, jmenovitě prof. Ing. Josef Balík, Ph.D., Ing. Ivo Soural, Ph.D. a  Ing. Miroslav Horák, Ph.D., s příspěvkem na téma „Use of stilbenes and lignans to enrich food“.

Ohlasy na celou tuto akci jsou velmi pozitivní a my jsme rádi, že se mohla navzdory všem omezením uskutečnit. Za skvěle zvládnuté symposium děkujeme všem organizátorům.

Záznamy z celé akce najdete na YouTube kanálu LSU AgCenter:

https://www.youtube.com/user/LSUagcenter