Ve studijním plánu jsou přehledně uvedeny konkrétní předměty, které vás při studiu daného oboru čekají. Zároveň se dozvíte, ve kterém semestru vás ten či onen předmět čeká, zda je ukončen zápočtem nebo i zkouškou a kolik hodin týdně strávíte na přednáškách, laboratořích nebo ateliérech. Studijní plán obsahuje také informace o tom, kolik kreditů získáte za úspěšné absolvování daného předmětu.
Níže naleznete ke stažení studijní plány jednotlivých oborů ve formátu PDF.
Bakalářské studijní programy
- BSP – Zahradnické inženýrství – Zpracovatelské technologie a kvalita potravin – prezenční (AR 2024-2025) [.pdf]
- BSP – Zahradnické inženýrství – Zpracovatelské technologie a kvalita potravin – kombinovaná (AR 2024-2025) [.pdf]
- BSP – Zahradnické inženýrství – Zahradnictví – prezenční (AR 2024-2025) [.pdf]
- BSP – Zahradnické inženýrství – Zahradnictví – kombinované (AR 2024-2025) [.pdf]
- BSP – Zahradnické inženýrství – Vinohradnictví a vinařství – prezenční (AR 2024-2025) [.pdf]
- BSP – Zahradnické inženýrství – Vinohradnictví a vinařství – kombinované (AR 2024 – 2025) [.pdf]
- BSP – Školkařství (AR 2024-2025) [.pdf]
- BSP – Realizace a správa zeleně – Zahradní a krajinářské realizace (AR 2024-2025) [.pdf]
- BSP – Realizace a správa zeleně – Správa zeleně (AR 2024-2025) [.pdf]
- BSP – Krajinářská architektura (AR 2024-2025) [.pdf]
- BSP – Floristická tvorba (AR 2024-2025) [.pdf]
- BSP – Cirkulární horti-produkce (AR 2024-2025) [.pdf]
Navazující magisterské studijní programy
- Krajinářská architektura (prezenční) [.pdf]
- Realizace a správa zeleně (prezenční) [.pdf]
- Zahradnické inženýrství – specializace Zpracovatelské technologie a kvalita potravin (kombinovaná) [.pdf]
- Zahradnické inženýrství – specializace Zahradnictví (prezenční) [.pdf]
- Zahradnické inženýrství – specializace Zahradnictví (kombinovaná) [.pdf]
- Zahradnické inženýrství – specializace Vinohradnictví a vinařství (prezenční) [.pdf]
- Zahradnické inženýrství – specializace Vinohradnictví a vinařství (kombinovaná) [.pdf]
- Zahradnické inženýrství – specializace Zpracovatelské technologie a kvalita potravin (prezenční) [.pdf]