2018

Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů

Autorský kolektiv: Kulichová, Jana, Balík, Josef, Híc Pavel, Horák Miroslav, Tříska Jan, Vrchotová Naděžda, Houška Milan, Strohalm Jan, Novotná Pavla

Zařízení pro hloubkovou aplikaci organické hmoty do příkmenného pásu trvalých porostů

Autorský kolektiv: Burg Patrik, Zemánek Pavel, Mašán Vladimír

2017

Composition of saturated fatty acids and its use for inhibition of alcoholic or malolactic fermentation and dose reduction of sulphur dioxide in wine making technology

Autorský kolektiv: Baroň Mojmír, Kumšta Michal, Bábíková Petra

Způsob výroby lignanů pro potravinářské účely extrakcí ze suků jehličnanů

Autorský kolektiv: Híc Pavel, Balík Josef, Kulichová Jana, Tříska Jan, Strohalm Jan, Vrchotová Naděžda, Houška Milan

2016

Zařízení pro bezpečný pohyb obsluhy a vertikální dopravu ryb rozšiřující využití šikmého požeráku

Autorský kolektiv: Koutný Ladislav, Skoupil Jaromír, Pelikán Petr

Způsob výroby dihydrátu siřičitanu měďnato-měďného

Autorský kolektiv: Híc Pavel, Horák Miroslav, Balík Josef

Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové

Autorský kolektiv: Balík Josef, Veverka Jaromír, Kyseláková Marie, Híc Pavel, Horák Miroslav, Tománková Eva, Šnurkovič Petr, Houška Milan, Kýhos Karel, Tříska Jan, Vrchotová Naděžda, Totušek Jiří, Lefnerová Danuše, Sobota Jindřich

2015

Mošt, víno nebo nápoj na bázi vína se zvýšeným obsahem přírodních lignanů a způsob jejich výroby

Autorský kolektiv: Balík Josef, Híc Pavel, Soural Ivo, Tománková Eva, Houška Milan, Strohalm Jan, Tříska Jan, Vrchotová Naděžda, Moos Martin, Marešová Iveta

Způsob aktivace potravinářského anexu pro snižování obsahu siřičitanů z vína

Autorský kolektiv: Híc Pavel, Tománková Eva, Horák Miroslav, Balík Josef, Šuderlová Ludmila