2019
Autorský kolektiv: Mašán Vladimír, Burg Patrik, Zemánek Pavel |
2018
Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů Autorský kolektiv: Kulichová, Jana, Balík, Josef, Híc Pavel, Horák Miroslav, Tříska Jan, Vrchotová Naděžda, Houška Milan, Strohalm Jan, Novotná Pavla |
Zařízení pro hloubkovou aplikaci organické hmoty do příkmenného pásu trvalých porostů Autorský kolektiv: Burg Patrik, Zemánek Pavel, Mašán Vladimír |
2017
Autorský kolektiv: Baroň Mojmír, Kumšta Michal, Bábíková Petra |
Způsob výroby lignanů pro potravinářské účely extrakcí ze suků jehličnanů Autorský kolektiv: Híc Pavel, Balík Josef, Kulichová Jana, Tříska Jan, Strohalm Jan, Vrchotová Naděžda, Houška Milan |
2016
Zařízení pro bezpečný pohyb obsluhy a vertikální dopravu ryb rozšiřující využití šikmého požeráku Autorský kolektiv: Koutný Ladislav, Skoupil Jaromír, Pelikán Petr |
Způsob výroby dihydrátu siřičitanu měďnato-měďného Autorský kolektiv: Híc Pavel, Horák Miroslav, Balík Josef |
Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové Autorský kolektiv: Balík Josef, Veverka Jaromír, Kyseláková Marie, Híc Pavel, Horák Miroslav, Tománková Eva, Šnurkovič Petr, Houška Milan, Kýhos Karel, Tříska Jan, Vrchotová Naděžda, Totušek Jiří, Lefnerová Danuše, Sobota Jindřich |
2015
Mošt, víno nebo nápoj na bázi vína se zvýšeným obsahem přírodních lignanů a způsob jejich výroby Autorský kolektiv: Balík Josef, Híc Pavel, Soural Ivo, Tománková Eva, Houška Milan, Strohalm Jan, Tříska Jan, Vrchotová Naděžda, Moos Martin, Marešová Iveta |
Způsob aktivace potravinářského anexu pro snižování obsahu siřičitanů z vína Autorský kolektiv: Híc Pavel, Tománková Eva, Horák Miroslav, Balík Josef, Šuderlová Ludmila |
2014
Zařízení pro regulaci a stabilizaci hladiny vody v malých vodních nádržích a rybnících Autorský kolektiv: Koutný Ladislav, Skoupil Jaromír |
2012
Autorský kolektiv: Baroň Mojmír, Kumšta Michal, Bábíková Petra |